BejelentésHomeopátia Debrecen
Homeopátiás szakorvosi rendelés

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
JAVASLATOK A HOMEOPÁTIÁS TERÁPIA IDEJÉREA homeopátiás kezelés teljes hatékonyságának elősegítésére szükséges néhány szabályt betartani:

Ne tegye a szereket: televízió, számítógép, rádiótelefon, illóolajok közelébe, mikrohullámú sütő környezetébe, tűző napra, hűtőszekrénybe, olyan tartóba, amelyben előzőleg más homeopátiás szert, más gyógyszert vagy gyógynövényt tartott!

A golyókat lehetőleg szopogassa el, a szétrágás, lenyelés csökkenti a hatásosságot, mert a hatóanyag a száj-nyálkahártyájáról jut be legkönnyebben a szervezetbe.

Hirtelen kialakult /akut/ betegség esetén a golyókat kevés vízben fel lehet oldani /fém eszköz nem használható!!/, és fél óra alatt elkortyolgatni, a kortyokat ilyenkor tartsa a szájában egy kicsit!

Csecsemőknek javasolt műanyag kiskanálba néhány csepp tiszta vizet tenni, és abban feloldva beadni a golyócskákat.

Lehetőleg ne érintse kézzel a golyócskákat! /hatóanyag a felületén van/

A teljes felszívódás érdekében a golyók bevétele előtti és utáni fél-fél órában az evést, ivást, fogmosást, cigarettázást, kávézást, más gyógyszer bevételét, rágógumizást… lehetőleg kerülje!

Bizonyos esetekben fontos lehet a szer bevételének időpontja. Abban az órában van a szer hatásoptimuma (ezt természetesen jelzem Önnek).

Fogmosáshoz a kezelés teljes ideje alatt mentolmentes fogkrémet /pl. Mentolmentes Elmex, Homeodent, Vademecum Junior, Overal Huncut…/, vagy szódabikarbónát, esetleg zeolitos fogport…használjon!

A kezelés ideje alatt lehetőleg kerülje minden formában az illóolajokat /menta-tea, aromaterápia, gyógycukorkák, rágógumi, bedörzsölők…/!

Csökkentse, ha teheti hagyja abba a dohányzást, kávé- és colaivást! A homeopátiás gyógyszerek bevételét ezektől a lehető legtávolabbi időpontra időzítse!

A terápia közben nem szabad abbahagyni az egyéb gyógyszeres kezelést, csak az orvossal történt egyeztetés után, ha a másik gyógyszer valóban feleslegessé válik!!! Krónikus betegség miatti gondozásra továbbra is indokolt járnia!

Ha a kezeléssel kapcsolatban bármilyen kérdése vagy kétsége támad, kérjen tanácsot homeopátiás szakorvosától!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!